Alvast een fijne voorstelling!

Verwacht

Alle informatie onder voorbehoud.

Spider-Man Homecoming

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.
[Dit is de 3D versie.]


Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.Verwacht op: 5 juli 2017
Duur: 2:13:00 uur
Cast: Tom Holland, Robert Downey, Jr., Marisa Tomei, Donald Glover, Jon Favreau, Martin Starr, Michael Keaton, Logan Marshall-Green, Garcelle Beauvais, Zendaya
Regie: Jon Watts
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer 3D Film Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld

Spider-Man Homecoming 2D

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.
[Dit is de 2D versie.]


Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Verwacht op: 5 juli 2017
Duur: 2:13:00 uur
Cast: Tom Holland, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Marisa Tomei, Donald Glover, Tyne Daly, Michael Keaton
Regie: Jon Watts
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer Let op met kinderen tot 12 jaar Geweld

Cars 3

Een nieuw Cars bioscoopavontuur!

Bliksem McQueen is terug!

Verwacht op: 12 juli 2017
Duur: 1:40:00 uur
Cast: (stemmen)
Regie: Brian Fee
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer

War for the Planet of the Apes

In War for the Planet of the Apes, het derde hoofdstuk uit de succesvolle filmreeks, worden Caesar en zijn apen in een dodelijk conflict gedwongen met een leger van mensen geleid door een meedogenloze kolonel.

Nadat de mensapen enorme verliezen lijden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij aan zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken. Wanneer Caesar en de kolonel uiteindelijk oog in oog met elkaar staan, nemen ze het tegen elkaar op in een episch gevecht dat het lot van beide soorten zal bepalen, en de toekomst van de planeet zal beslissen.

Verwacht op: 13 juli 2017
Duur: 2:10:00 uur
Cast: Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis, Ty Olsson, Chad Rook
Regie: Matt Reeves
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer

Dunkirk

Van Christopher Nolan, regisseur van The Dark Knight Trilogy, Interstellar en Inception.

Geallieerde soldaten uit Belgie, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Frankrijk zijn omsingeld door het Duitse leger en geevacueerd tijdens een van de meest zware veldslagen van de Tweede Wereldoorlog.

Verwacht op: 20 juli 2017
Duur: 2:30:00 uur
Cast: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, James D'Arcy, Harry Styles
Regie: Christopher Nolan
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer