Alvast een fijne voorstelling!

Verwacht

Alle informatie onder voorbehoud.

The Dark Tower

Gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Stephen King.

Er bestaan andere werelden dan die van ons. The Dark Tower is gebaseerd op de epische boekenreeks 'De Donkere Toren' van één van 's werelds meest succesvolle schrijvers, Stephen King. De laatste scherpschutter, Gunslinger Roland Deschain (Idris Elba), is verwikkeld in een eeuwige strijd met Walter O'Dim, ook bekend als The Man in Black (Matthew McConaughey). Roland is vastbesloten om te voorkomen dat O'Dim de macht neemt over de Dark Tower, die het universum bij elkaar houdt. Het lot van meerdere werelden staat op het spel en alleen Roland kan de toren verdedigen tegen The Man in Black.

Verwacht op: 24 augustus 2017
Duur: 1:33:00 uur
Cast: Idris Elba, Matthew McConaughey, Katheryn Winnick, Abbey Lee
Regie: Nikolaj Arcel
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer

VP Terminator 2: Judgment Day

James Cameron herwerkt Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesrijkste sequels aller tijden.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd... Zijn missie: John Connor kost wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten...

Verwacht op: 24 augustus 2017
Duur: 2:17:00 uur
Cast: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Edward Furlong
Regie: James Cameron
Ga naar de officiële website

3D Film

American Made

Piloot Barry Seal (Tom Cruise) gaat in de jaren tachtig voor de CIA aan de slag als drugskoerier.

American Made is gebaseerd op de bizarre en waargebeurde belevenissen van Barry Seale (Tom Cruise), een ritselaar en piloot die onverwachts door de CIA gerecruteerd wordt om één van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.
Verder met o.a.: Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones en Jayma Mays. Geregisseerd door Doug Liman (Edge of Tomorrow).

Verwacht op: 31 augustus 2017
Duur: 2:00:00 uur
Cast: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Sarah Wright, Lola Kirke, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones
Regie: Doug Liman
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer

Logan Lucky

Van de regisseur van Ocean's 11, 12 , 13 en Magic Mike.

Twee broers proberen een overval te plegen tijdens een NASCAR race in North Carolina.

Verwacht op: 31 augustus 2017
Duur: 2:00:00 uur
Cast: Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Katherine Waterston, Sebastian Stan, Riley Keough, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, David Denman
Regie: Steven Soderbergh
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer

It

It, de horror thriller van New Line Cinema en regisseur Andrés Muschietti (Mama), is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King.

Al tientallen jaren jaagt dit verhaal de lezers de stuipen op het lijf. Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait. Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård (Allegiant, Hemlock Grove) als de aartsschurk Pennywise, Jaeden Lieberher (Midnight Special), Jeremy Ray Taylor (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip), Sophia Lillis (37), Finn Wolfhard (Stranger Things), Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Cops and Robbers), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween) en Nicholas Hamilton (Captain Fantastic). Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

Verwacht op: 7 september 2017
Duur: 2:15:00 uur
Cast: Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton
Regie: Andres Muschietti
Ga naar de officiële website

Bekijk de Trailer Let op met kinderen tot 16 jaar Angst