INFORMATIE

Arcaplex is de bioscoop van Spijkenisse met een gevarieerd aanbod in films voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Yarca's Kids Club biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart en kunnen kiezen voor één van onze Arcapassen voor nog meer voordeel.

De Arcaplex zalen bestaan uit 3 grote zalen beneden en 3 kleinere zalen boven. In totaal bieden de zalen plaats aan ongeveer 800 bezoekers. Alle zalen hebben optimale projectieschermen en Dolby Digitaal geluid. De twee grote zalen zijn bovendien THX gecertificeerd. Alle zalen zijn volledig gedigitaliseerd. Daarnaast kunnen er in 4 van de 6 zalen 3D films worden vertoond. Zaal 1,2 en 3 hebben VIP stoelen op de achterste rij voor meer ruimte, privacy en comfort.

De Arcaplus zalen bestaan uit 3 zalen met 53 tot 90 stoelen. Deze luxe zalen zijn uitgerust met laserprojectie, met extra brede stoelen en airco. Op de achterste rij bevinden zich supercomfortabele electronisch verstelbare VIP Fauteuils.

Arcaplex Spijkenisse is gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio, zodat de bereikbaarheid van het complex met de auto optimaal is. Ook zijn er in de directe nabijheid meerdere bushaltes (bushaltes 105 en 111). Je vindt de bioscoop aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad (let op! sommige navigatiesystemen geven niet het juiste adres aan). Arcaplex heeft de beschikking over een grote parkeerplaats waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Alle zalen zijn rolstoel toegankelijk. Er is een lift naar de zalen op de eerste verdieping. Ook is er een invalidentoilet aanwezig op de begane grond.

Dagelijks zijn er zowel ochtend-, middag- als avondvoorstellingen. De kassa is elke dag geopend vanaf 10.00u tot 22.00u.

 

Contact

Arcaplex Bioscopen

Bezoekadres
Groene Kruisweg 19
3202 ST Spijkenisse


TEL: 0181 602 444 / 0181 602 445
E-MAIL: publieksinformatie@arcaplex.nl

KVK nr: 24169422

BTW nummer is per mail opvraagbaar

Bezig met laden