Wat is Arcaplus?

Met Arcaplus, 3 nieuwe zalen, speelt Arcaplex in op de groeiende behoefte aan meer luxe en comfort van een volwassener publiek. De zalen zijn comfortabel, volledig gestoffeerd en uitgerust met extra brede stoelen. Op de achterste rij bevinden zich de VIP fauteuils voor meer comfort en privacy  die het gevoel van luxe versterken. Deze stoelen zijn elektronisch verstelbaar. De zalen zijn daarnaast uitgerust met de nieuwste laser projectie techniek uit Amerika, voor een nog scherper beeld. Uiteraard zijn de zalen voorzien van afzonderlijk afstelbare klimaatbeheersing en natuurlijk een waanzinnig geluid.

U kunt tickets voor Arcaplus bestellen via de website van Arcaplex waar de Arcaplus zalen apart geprogrammeerd worden als A+ en via de Arcaplus website waar u alle Arcaplus films in een overzicht kunt zien. In de Arcaplus zalen zullen naast blockbusters ook meer Art House films te zien zijn.

Wat is Arcaplus:

Drie nieuwe luxe zalen met laserprojectie, extra brede stoelen, elektronisch verstelbare fauteuils op de achterste rij en geluid dat je wegblaast. Meer luxe en meer comfort. Voor wie net dat beetje meer wil.

 
Bezig met laden