Wie zijn wij

Een spannend uitje met vrienden, familie of collega's begint bij Arcaplex Spijkenisse. U heeft de keuze uit de nieuwste bioscoopfilms en een gevarieerd filmaanbod. Zeven dagen per week, voor jong en oud, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Er valt altijd wat te beleven op het witte doek. Neem nou de evenementen, zoals de Ladies Nights, Koffietijd met... en speciale voorpremières. Voor bedrijven, scholen en verenigingen zijn er unieke mogelijkheden voor private screenings en zaalhuur voor bijeenkomsten.

Yarca's Kids Club biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart en kunnen kiezen voor één van onze Arcapassen voor nog meer voordeel.

Onze medewerkers staan klaar om u te ontvangen met versgebakken popcorn, de koffiespecialiteiten van Nespresso of maak een keuze uit het brede assortiment zoete en hartige versnaperingen. In de lounge kunt u genieten van een glaasje wijn, een biertje of een lekkere cocktail. Arcaplex biedt in een warme omgeving een unieke filmbeleving; van een gastvrij ontvangst tot het beste in beeld & geluid.

Arcaplex heeft 6 zalen van 80 tot 180 zitplaatsen. Zaal 1,2 en 3 hebben VIP stoelen op de achterste rij voor meer ruimte, privacy en comfort.

Arcaplus bestaat uit 3 zalen met 53 tot 90 stoelen. Deze luxe zalen zijn uitgerust met laserprojectie en met extra brede stoelen. Op de achterste rij bevinden zich supercomfortabele electronisch verstelbare VIP Fauteuils.

Alvast een fijne voorstelling!

 

 

Bezig met laden