Yarca's Events

Kleuterbios | Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! | Zondag 17 november

Je eerste film beleven, dat doe je bij de Kleuterbios:
speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar die voor het eerst naar de bioscoop gaan:

-Het geluid is gedempt
-Zaallicht blijft gedeeltelijk aan
-Inclusief filmdiploma en kleurplaat

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!
Nieuwe avonturen van Buurman & Buurman in de bioscoop, voor het eerst te zien in de Kleuterbios! In dit vervolg is niets te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine!

Het perfecte uitje voor de allerkleinsten!

 

Let op: kaartjes voor evenementen kunnen alleen gekocht worden. Dit kan online of aan de kassa. Tickets voor evenementen kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
 
 
 
 
 
Kidsochtend | Frozen 2 | zondag 24 november
 
Kom op zondag 24 november naar de Kidsochtend om naar het tweede deel van Frozen te kijken! Je kunt deze dag op de foto met Elsa, een leuke kleurplaat kleuren en ondertussen genieten van je welkomstdrankje!

Frozen 2 is vanaf 20 november te zien in de bioscoop.
Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Tijden Kidsochtend: van 09.30 uur tot 12.30 uur.
 
 
 
 
 
 
 
SInt & Piet Feest | Zaterdag 30 november
 
Kom op zaterdag 30 november naar het Sint & Piet feest!

Beleef het feest met Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 30 november! Op deze dag ben je tussen 12.00 uur en 13.00 uur welkom in onze Lounge waar je wordt ontvangen door de Sint en zijn Pieten. Ga met Sint en zijn pieten op de foto, kleur een kleurplaat en kijk voorafgaand of aansluitend één van onze leuke Sinterklaas films!


Tickets voor de film zijn vanaf maandag 25 november te boeken via https://www.arcaplex.nl/kids
 
        

 

 

Bezig met laden