Kinderfeestjes

Wat is er leuker dan je verjaardagsfeestje vieren in de bioscoop? Je kunt bij Arcaplex Spijkenisse kiezen uit 2 feestjes **:


1. Yarca Normaal €9 *

Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze, plus:

  • - kidsbox met een zakje popcorn of chips
  • - een pakje drinken
  • - een lolly voor de kinderen 


2. Yarca Speciaal €13 *

Als boven, plus:

  • - een speciaal gereserveerde tafel voor jou en je gasten
  • - een cadeautje voor de jarige

 

*Deze prijs geldt voor Nederlandstalige Kinderfilms in 2D. Het is exclusief 3D toeslag (€1.50), exclusief 3D bril (€1.60) en geldt alleen voor kinderen tot en met 12 jaar en onder begeleiding van tenminste 1 volwassene per feestje.

** Een kinderfeestje kan gereserveerd worden (tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het kinderfeestje) voor de woensdag- vrijdag- zaterdag- en zondagmiddag (niet in schoolvakanties en op feestdagen). Voor kinderfeestjes kan uitsluitend gereserveerd worden via het aanvraagformulier. De film zelf kan pas vanaf de maandag voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd, omdat dan het programma voor de volgende speelweek pas bekend is. Voor kinderfeestjes geldt een minimum van 4 kinderen per feestje.

*** U krijgt van ons een bevestiging met reserveringsnummer. Vanaf dat moment kunt u de kaarten ophalen, tot uiterlijk een dag voor het kinderfeestje. Let op! De ontvangstbevestiging van het aanvraagformulier is nog geen definitieve reservering!

**** U kunt voor een kinderfeestje niet betalen met onze strippenkaarten, cadeaubonnen en Arcapas. Wel mag de Yarca verjaardagskaart ingeleverd worden door de jarige.

***** Let op! De aanvangstijden op het aanvraagformulier zijn richtlijnen. Niet alleen kan de aanvangstijd per film verschillen, ook kan het zijn dat een film niet (op 1 van deze tijden) draait. Wij zullen u hierover altijd informeren na aanvraag.

Bezig met laden